Hoe gaan we te werk?

01

Voorbereiding – budgettering 

Omdat elke succesvolle realisatie start met een goed gesprek luisteren we eerst naar uw wensen en verwachtingen. Want ze zijn de basis voor alle stappen die volgen. Samen met de architect overlopen wij de plannen of komen we ter plaatse om te bekijken wat er precies moet gebeuren.

Deze informatie zetten wij om in een concreet voorstel, met een raming van timing en budget. 

02

Keuze partners en materialen 

Krijgen we groen licht, dan selecteren we de meest geschikte aannemers voor uw project en samen met u en/of de architect kiezen we de materialen en afwerking. Met de grootste zorg leggen we de puzzelstukken samen om een gedetailleerde offerte voor te stellen. Deze biedt u optimale prijs/kwaliteitsgaranties bieden.

03

Vergunningen - subsidies

We bekijken welke wettelijke verplichtingen er zijn en zorgen indien nodig voor de vergunningsdossiers. 

We onderzoeken of er - en zoja, welke - subsidiemogelijkheden bestaan voor uw werken en staan in voor de aanvraag en opvolging ervan. 

04

Planning en werfopvolging

Dan is het tijd voor het échte werk. De uitvoeringsplanning wordt opgemaakt en is de leidraad voor alle aannemers. We organiseren en coördineren de werfvergaderingen en houden strikt toezicht op de werf zelf. 

Vanzelfsprekend staan we in nauw contact met zowel de eigenaar als de architect. We houden de vinger aan de pols zowel inzake timing als budget en sturen bij waar nodig.

05

Oplevering

Eens alle werken zijn uitgevoerd staan we samen met diverse bouwpartners in voor de oplevering. Dit is een cruciale fase om betwistingen in de toekomst te vermijden. U kan rekenen op onze kennis en ervaring om dit in goede banen te leiden en op te volgen. Bovendien leveren wij alle nodige documenten aan voor het post-interventiedossier en as built dossier.

06

Schoonmaak en verhuis

Een grondige schoonmaak na oplevering is geen overbodige luxe. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde partners die ervoor zorgen dat uw (ver)nieuw(d)e woning, appartement of handelspand perfect proper is voor u er uw intrek neemt.

Ook voor de verhuis, inrichting en decoratie van uw woning kan u rekenen op Baboco. We zorgen voor een vlekkeloos verloop zodat u met de glimlach kan genieten van uw nieuwe stek.