Bouwcoördinatie

Nieuwbouw - opvolging van A tot Z

Met Baboco bouwcoördinatie kiest u voor een partner die de woning van uw dromen realiseert zonder dat u zich ergens zorgen hoeft over te maken. Voor welke stijl u ook kiest, van strak en modern tot klassiek of landelijk, wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw wensen tot in de puntjes uit te voeren. 

We volgen het volledige bouwproces met argusogen op. We zijn steeds aanwezig bij de werfvergaderingen en controleren nauwgezet elke uitgevoerde opdracht. Zo kunnen we kort op de bal spelen en bijsturen, mocht het nodig zijn. We zorgen er niet enkel voor dat de vooropgestelde timing gerespecteerd wordt, maar staan ook garant voor kwaliteitsvolle afwerking. 

Baboco
Baboco
Baboco
“Wij maken de brug tussen u en de vaklui die uw wensen waarmaken. Uw gemak en gemoedsrust zijn ons hoogste goed.”

Renovatie – verbouwen zonder zorgen

Een moderne badkamer, nieuwe ramen, herinrichting van de keuken of een totaalrenovatie, Baboco leidt elke kleine of grote verbouwing in goede banen. Vooraf komen we steeds ter plaatse om een correcte inschatting te maken van timing en budget.

Met selectie van de meeste geschikte aannemer(s) voor uw opdracht garanderen we daarenboven dat uw wensen tot in de puntjes vervuld worden. Zo geniet u zonder beslommeringen en kopzorgen in de kortste mogelijke tijdsspanne van uw vernieuwde woning.

Baboco
“Van de ruwbouw tot de interieurinrichting, van de meetstaat tot de oplevering, van baksteen tot legplank,… Wij zorgen ervoor dat alles klopt tot in het kleinste detail. ”
Baboco

Commercieel – uw winkel of kantoor

Baboco bouwcoördinatie bouwt of verbouwt niet alleen uw woning of appartement, maar neemt ook uw handelspand onder handen. Van de ruwbouw tot de interieurinrichting, van de meetstaat tot de oplevering, van baksteen tot legplank,…wij zorgen ervoor dat alles klopt tot in het kleinste detail. Uw winkel of kantoorgebouw krijgt de inrichting en uitstraling die u voor ogen hebt! 

Baboco